Nieuwe Multifocale glazen in je eigen bril

Multifocale brillenglazen vanaf €189,95.
Top kwaliteit glazen beschikbaar als transparant, zonneglas of blauw licht filter.

Multifocale Glazen

Multifocale glazen bieden altijd scherp zicht. De glazen hebben een leesgedeelte én een gedeelte voor de verte met een soepele overgang zodat alles ertussenin ook moeiteloos te zien is. Niet alleen uw zicht is scherp bij Verseglazen.nl, ook onze prijzen zijn scherp. En u krijgt vooraf exact te zien hoeveel uw nieuwe glazen gaan kosten. Geen gedoe, gewoon duidelijk. Goed zicht voor een scherpe prijs.

Multifocale glazen zijn beschikbaar als:

Alle sterktes

Voor een multifocale bril leveren wij alle sterktes.

Krasbestendig

Alle multifocale glazen worden van een krasbestendige coating voorzien.

Water- en vuilafstotend

Uw multifocale glazen worden altijd van een water- en vuil afstotende coating voorzien.

Gratis verstuurd

Stuur uw bril gratis op en wij sturen hem kosteloos terug zodra deze klaar is .

Nieuwe glazen, uitstekend zicht

Zijn uw brilglazen beschadigd, niet meer de juiste sterkte, of is de kwaliteit van uw brilglazen niet hoog genoeg? Geen probleem! Bij Verseglazen.nl voorzien we elke maand honderden brillen van nieuwe glazen. Voor elk montuur hebben wij de juiste glazen, dus ook voor uw bril. Onze glazen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van belangrijkste coatings om de kwaliteit te behouden.

Simpel proces, uitstekende service

Het proces is simpel: Plaats uw bestelling online, volg de instructies om uw montuur op te sturen en voordat u het weet is uw bril als nieuw, met de beste kwaliteit nieuwe glazen. Deze krijgt u thuis gestuurd, dus geen gedoe met langs gaan bij de opticien. Dit alles voor de laagst mogelijke prijs. Zo bieden we gemak en kwaliteit en bespaart u tijd, geld en moeite.