Meekleurende glazen in je eigen bril

Meekleurende brillenglazen

Meekleurende glazen passen zich aan op het omgevingslicht. Is het zonnig, dan transformeren de glazen zich tot zonnebril. Gaat u weer naar binnen, dan veranderen de glazen terug naar transparante glazen. Gemak en comfort in 1 bril, wat voor weer het ook is, waar u ook bent.

Onze meekleurende glazen zijn van top kwaliteit en verdonkeren van 5% tot 85% en terug binnen een paar minuten tijd.

Bij Verseglazen.nl kunnen we in veel gevallen uw huidige bril ook voorzien van meekleurende glazen. Ook op sterkte.

Nieuwe meekleurende glazen in je eigen bril 

Wij kunnen uw brillenglazen ook vervangen door meekleurende glazen. Dit is mogelijk in de kleuren grijs en bruin en alleen in glazen met een index van 1.5 of 1.6. Meekleurende glazen zijn bij ons dus niet mogelijk in extra dunne glazen.

Voor meekleurende glazen moet u een aparte toeslag afrekenen van €65. Deze kan u aan uw winkelmand toevoegen en tegelijk met uw bestelling afrekenen. De toelsagen pagina vind u op verseglazen.nl/bestellen/toeslag

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van meekleurende vragen? Stuurt u dan een mailtje met de gewenste sterkte of het recept naar info@verseglazen.nl.

Topkwaliteit brillenglazen
Onze brillenglazen zijn altijd van topkwaliteit. Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit glazen van A-merken. Dit geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht, tot in de kleinste details.