Kwaliteit glazen

Bij Verseglazen.nl  zijn de nieuwe brillenglazen altijd voorzien van kraswerende, ontspiegelende en vuil afstotende coatings.

Op maat geslepen in Nederland
Al onze brillenglazen worden op maat geslepen door onze experts in onze fabriek in Nederland. Zo kunnen wij een redelijk snelle levertijd realiseren en een hoge kwaliteit garanderen.

Topkwaliteit brillenglazen
Onze brillenglazen zijn altijd van topkwaliteit. Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit glazen van A-merken. Dit geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht, tot in de kleinste details.

Coatings

Ontspiegeling
Van nature weerkaatsen brillenglazen licht. Een goede ontspiegeling voorkomt dat dit weerkaatste licht het zicht belemmert. Ontspiegeling geeft de ogen zo meer rust en helpt het om nog scherper te zien.

Krasbestendige en vuil afstotende coating.
Wij brengen ook een extra vuil afstondende en kraswerende laag aan,  bovenop de ontspiegelde glazen. Hierdoor heb je minder last van vocht, stof en vuil dat zich aan het glas hecht. De glazen zijn ook makkelijker schoon te maken en beter beschermd tegen krassen.

Transparante glazen

HMC staat voor Hard Multicoat. Meerlaagse ontspiegeling plus hardingslaag met groene restreflectie, transmissie ±99,5%.

Ook wel genoemd Super Clean Coat, staat TCP voor Top Coat Proces. Een supergladde hydrofobische en vuilafstotende coating.

Zonneglazen

HBMC staat voor Hard Binnenkant Multicoat. Zoals HMC, meerlaagse ontspiegeling alleen aangebracht aan de binnenzijde. Bedoeld voor zonneglazen.