Gepolariseerde zonnebril glazen in je eigen bril

Gepolariseerde (polarised) brillenglazen

Gepolariseerde zonneglazen zorgen sowieso al voor een goede UV-bescherming maar houden daarnaast ook lichtweerkaatsingen tegen. Denk hierbij aan lichtschitteringen van het water, het asfalt of van de sneeuw. Een groot deel van de lichtweerkaatsing op deze oppervlakten wordt door het gepolariseerde glas geabsorbeerd en ook wordt het zicht, ook de kleuren en het contrast dus beter. Gepolariseerde zonneglazen voorkomen dus dat u last heeft van lichtschitteringen en geven uw ogen rust.

Bij Verseglazen.nl kunnen we in veel gevallen uw huidige bril ook voorzien van gepolariseerde zonneglazen. Ook op sterkte.

Nieuwe gepolariseerde glazen in je zonnebril 

In veel gevallen kunnen wij gepolariseerde zonneglazen in uw bril plaatsen. We doen dit op dit moment echter alleen op aanvraag. Gepolariseerde zonneglazen zijn namelijk alleen mogelijk tot een bepaalde sterkte. Als uw sterkte glazen met een index van 1.5 toelaat, dan kunnen wij gepolariseerde glazen slijpen en plaatsen. Voor hogere sterktes waarbij dunner glas nodig is, is dit helaas niet mogelijk.

De opties qua kleur zijn Grijs, G15(groen) en bruine glazen. De meerprijs voor gepolariseerde glazen is €50. Deze wordt apart afgerekend.

Wilt u graag gepolariseerde glazen? Stuurt u dan een kort mailtje naar info@verseglazen.nl en dan helpen we u graag verder.

Topkwaliteit brillenglazen
Onze brillenglazen zijn altijd van topkwaliteit. Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit glazen van A-merken. Dit geeft uw ogen rust, comfort en een ontspannen zicht, tot in de kleinste details.