Blauw licht filter glazen

Brillenglazen die het blauwe licht van uw schermen filteren.
Eventueel op sterkte, in uw eigen montuur.

Brillenglazen met Blauw licht filter

Door het gebruik van tablets, smartphones en computers wordt men blootgesteld aan blauw licht. Dit blauwe licht heeft een negatieve werking  op de aanmaak van melatonine, het hormoon dat het menselijk dag- en nachtritme regelt. Deze verstoring kan leiden tot vermoeide ogen en een gespannen, onrustig gevoel, slaapproblemen en vermoeidheid. Verseglazen.nl levert brillenglazen voorzien van UV420. Dit is een oplossing die de ogen niet alleen beschermt tegen schadelijk blauw licht, maar ook tegen UV-stralen.

Beschermde ogen met UV420

UV420 absorbeert blauw licht maar is geen coating. UV 420 wordt toegevoegd aan het glasmateriaal. Zodoende is de ontspiegeling van UV420 veel effectiever dan die van reguliere blauw licht filters. Dit verschil merkt men met name in de schemering en in het donker. Daarnaast betekent dit ook dat we een gewone, heldere ontspiegeling kunnen toepassen. UV420 blauw filter glazen, beschikbaar op Verseglazen.nl voor zowel glazen op sterkte als glazen zonder sterkte.

Blauw licht filter glazen in uw eigen montuur. Ook op sterkte.

Onze UV 420 blue light filter glazen kunnen uw monofocale, multifocale of glazen zonder sterkte vervangen. Zo heeft u perfect zicht en zijn uw ogen beschermd tegen blauw licht en UV straling. Niet alleen uw zicht is scherp bij Verseglazen.nl, ook onze prijzen zijn scherp. En u krijgt vooraf exact te zien hoeveel uw nieuwe glazen gaan kosten. Geen gedoe, gewoon duidelijk. Goed zicht voor een scherpe prijs. Blue light filter glazen zijn al beschikbaar vanaf €64,95

Op sterkte of juist niet

Onze UV420 Blue light filter glazen kunnen zowel op sterkte als zonder sterkte geplaatst worden.

Krasbestendig

Op alle nieuwe glazen wordt een krasbestendige coating aangebracht.

Water- en vuilafstotend

Uw glazen worden altijd van een water- en vuil afstotende coating voorzien.

Gratis verstuurd

Stuur uw bril gratis op en wij sturen hem kosteloos terug zodra deze klaar is .